Първите

Дигитални курсове

за родители в България по детски сън

 

За да се справиш с предизвикателните периоди при съня на детето, една консултация няма да ти бъде достатъчна. Имаш нужда от качествено цялостно обучение! 

Виж курсовете

 

С курсовете можеш да се справиш сама, без да се налага да се консултираш отново и отново при всеки проблем. А проблеми може да има постоянно:

  • При преход в режима към по-малко дневни спанета
  • По време на скок в растежа
  • При усвояване на ново умение
  • При т.нар. "Кризи на растежа" или ментални скокове
  • При смяна на местоживеене
  • По време на адаптация в ясла/градина
  • При поява на нов член в семейството
  • При зъбоникнене
  • и още много други...

 

Избери курс

 

През 2021 година 3000+ родители преминаха през курсовете и консултациите ни.

Ти също можеш да се справиш с недоспиването!

 
Запиши се

Сънят на новороденото бебе

Дигитален курс за настоящи и бъдещи родители. Подходящ за бебета от 0 до 3 месеца. Силно препоръчвам да се запишеш за курса още през 9-ти месец от бременността!

Съветите от курса са приложими при всеки тип хранене на новороденото бебе: ексклузивно кърмене, хранене от бутилка с кърма или АМ, смесено хранене, хранене по график.

Виж повече

Курсове за бебета от 3 месеца до 2 години

 

След т.нар. "четвърти триместър" идва дълъг период, през който има огромно значение как заспива бебето и какъв режим има то.

Основните инструменти за подобряването на съня на бебето са РЕЖИМЪТ и САМОСТОЯТЕЛНОТО ЗАСПИВАНЕ. Именно затова моите курсове са фокусирани върху тези две теми.

Независимо дали бебето е кърмено или е хранено с АМ, независимо дали е родено секцио или естествено, след четвъртия триместър, всички спят еднакво - будят се нощем, ако режимът не е подходящ и бебето няма умение да преминава от един цикъл на съня в следващия.

Режимът на бебето

Дигитален курс подходящ за бебета над 3 месеца до 3 години.

Не е задължително бебето ти да заспива самостоятелно, ако успява да се наспива, но всяко бебе има нужда от подходящ режим. Затова този курс е must have за всички родители. 

Силно препоръчвам да се запишеш за този курс още от 3-тия месец. Изграждането на подходящ режим ще ти спести безсънни нощи в периода на регресията в 4-тия месец!

Виж повече

Самостоятелно заспиване

Дигитален курс подходящ за бебета над 3 месеца до 2 години.

Дори с изграден подходящ режим, някои бебета не спят добре, ако не заспиват в кошарката си или напълно самостоятелно. Затова много често се налага да учим бебето на умението за самостоятелно заспиване. Когато това се случи, се забелязва рязко подобрение в съня - още след първите няколко дни.

А моят курс съдържа методи "БЕЗ сълзи". Методи, при които бебето не се оставя да плаче само в стаята. Гарантирана подкрепа от мама и тати!

Виж повече

Курсове за деца от 2 до 6 години

 

 

Повечето родители очакват след навършване на 1 година детето да спре да се храни нощем, както и да започне да спи "непробудно". Това обикновено не се случва, затова родителите си поставят нова цел - да изчакат втората година. Но и тогава проблемите не спират. 

Децата навлизат в т.нар. "бебешки пубертет", започват ясла/градина, появява се братче/сестриче и на дневен ред се появяват нови предизвикателства със съня.

Ако не си успяла да отделиш детето да спи в собствено легло, детето ти се буди нощем все още и имаш нужда от качествена информация за съня в детска възраст, запиши се за курса "Всичко за съня над 2 години". В него ще чуеш наистина ВСИЧКО :)

Всичко за съня над 2 години

Дигитален курс, подходящ за деца от 2 до 6 години.

 

Ако ти си родител, който не иска да чака детето да израсте проблемите със съня, този курс е за теб!

Изграждане на режим, според възрастта и това дали детето ти спи на обяд, успокояване и ритуали, самостоятелно заспиване БЕЗ да плаче детето, как да научиш детето ти да използва гърне нощем и да махнете пелените и още много други интересни теми те очакват!

Виж повече

Автор на дигиталните курсове

Йоана Маринова

Основател на "Мамо, спи ми се!"

Майка на две породени деца, лидер на екип от професионалисти и консултант на хиляди родители в България и по света. 

Създател на първите в България дигитални курсове за родители по детски сън. Основах "Мамо, спи ми се!", за да помагам на родители като вас, които държат на добрия сън в семейството. Защото знам колко трудно и изтощаващо може да бъде майчинството, без правилните знания за детския сън.

"

Беше впечатляващо да видя, че казаното в курсовете работи при стриктно следене. 

Р.С.

Майка на бебе на месец и половина

Не си сигурна кой курс е подходящ?

Ние ще ти помогнем в избора на правилния курс според възрастта на детето, проблемите в момента и твоето усещане за ситуацията.

Изпрати запитване